Előfizetői tartalom

Alig reagált a forint a Moody’s pénteki váratlan lépésére

Portfolio
Minimális erősödéssel kezdett hétfő reggel a forint az euróval szemben, vagyis egyelőre nincs érdemi piaci hatása annak, hogy péntek késő este a Mooody’s meglepetésre pozitívra javította a magyar adósbesorolás kilátását. A magyar deviza továbbra is 360 felett jár az MNB múlt heti kamatemelése után, a héten is a jegybank egyhetes betéti tenderére figyelhetnek a befektetők.

Hétfő reggel 363,2 körül kezdi a hetet a forint az euróval szemben, ez minimális, 0,1 százalékos erősödést jelent a magyar deviza szempontjából péntek estéhez képest. Ez azt jelenti, hogy a magyar deviza nem reagált érdemben a Moody’s váratlan kilátásjavítására, várhatóan a hitelminősítő lépésének nem is lesz komolyabb piaci hatása. Sokkal fontosabb lehet a héten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés