Előfizetői tartalom

Próbál tovább kapaszkodni a forint, távolodna a 360-tól

Portfolio
Erősödéssel kezdett hétfő reggel a forint az euróval szemben, a magyar deviza próbál eltávolodni a 360-as lélektani határtól azt követően, hogy történelmi mélypont közeléből jött vissza. A következő napokban a holnap reggeli inflációs adat és a pénteki GDP-statisztika határozhatja meg a hangulatot, emellett az amerikai elnökválasztást követő jogi csatározásra és a koronavírus globális terjedésére lesz érdemes figyelni.

Hétfő reggel 358,23-nál járt a forint az euróval szemben, ez 0,2 százalékos erősödést jelent a magyar deviza szempontjából péntek estéhez képest. Vagyis a jelek szerint a forint próbál tovább kapaszkodni azt követően, hogy másfél hete még történelmi mélypontja közelében volt 369-nél. A következő napokban jönnek lényeges makroadatok, hiszen az októberi infláció mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés