Előfizetői tartalom

Szép csendben újabb csúcsra kapaszkodott a forint a devizakötvény-kibocsátás árnyékában

Portfolio
Csütörtökön is folytatódott a forint lassú, fokozatos - igaz kilengések melletti - erősödése, az euróval szembeni jegyzések kédő délutánra 354 közelébe ereszkedtek, ahol utoljára 2,5 hónapja járt a magyar fizetőeszköz. A forint erősödését az is táplálhatja, hogy ma két újabb devizakötvény-kibocsátást zavart le nagy sikerrel a magyar állam, hiszen hatalmas befektetői érdeklődés mutatkozott a papírok iránt és ez javítja a magyar eszközök megítélését.

2020. november 12. 16:07 Megosztás Szép csendben újabb csúcsra kapaszkodott a forint a devizakötvény-kibocsátás árnyékában A délelőtti 355 körüli hullámzás után délután tovább erősödött a forint az euróval szemben, egészen 354,2-ig süllyedtek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés