Előfizetői tartalom

Fillérekre az új mélyponttól a forint, a zloty is kapott egy ütést

Portfolio
Bár az amerikai költségvetési leállás elmaradt és a Brexit-megállapodást is támogatja mind a 27 tagállam, mégsem tud talpra állni a jó piaci hangulatban sem a forint, hiszen hétfőn is csaknem 365-ig esett, aztán kedden délután megint ennek közelébe bukott az euróval szemben, így fillérekre járunk az új kéthavi mélyponttól. Közben egy hatalmas autóipari beruházás mai bejelentése ellenére is 1%feletti esést szenvedett el a lengyel zloty, így az utóbbi napokban a forintnál megfigyelt relatív alulteljesítés már enyhült.

2020. december 29. 15:40 Megosztás Fillérekre az új mélyponttól a forint, a zloty is kapott egy ütést Bár az erős horvátországi földrengés kapcsán egyelőre itthonól szerencsére nem érkeztek anyagi, illetve emberéletbeli károkról hírek, mégis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés