Előfizetői tartalom

Csúnyán lefordult az új csúcsról a forint

Portfolio
Szerda után csütörtök délelőtt is hirtelen forinterősödés bontakozott ki a bankközi piacon, amelynek jegyében 356,5-ig ugrott átmenetileg az euróval, 290 közelébe a dollárral szemben. Előbbi 2,5 hetes, utóbbi csaknem 2,5 éves csúcs közeli szintet jelentett, de aztán éles fordulat következett és délutánra már 360, illetve 292,5 közelébe esett vissza a forint. Közben az éjjeli amerikai fejleményekre némi bizonytalanság látszik a nemzetközi pénz- és tőkepiacokon, így a dollár erősödni tudott.

2021. január 07. 17:40 Megosztás A 360-as szint közelében a forint A késő délutáni órákban tovább gyengül a forint, az euróval szemben már a 360-as szint közelébe ért az árfolyam. Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Ennyi volt a tőzsdeválság?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés