Előfizetői tartalom

Újra nekifut a falnak a forint és próbálja áttörni

Portfolio
Kedden elsőre sikertelen volt a forint kitörése, hiszen hiába erősödött a nap első felében tovább a magyar deviza, délutánra fordult a hangulat. Így átmenetileg ugyan áttörte a trendvonalat és a 200 napos mozgóátlagot, de nem tudott alattuk maradni. Szerda reggel megint erősödéssel kezd a magyar deviza, úgy tűnik, hogy újra nekifut a fontos támasznak, hátha át tudja törni.

A forint 355,5 körül kezdi a napot szerda reggel az euróval szemben, ez 0,25%-os erősödést jelent tegnaphoz képest a magyar deviza szempontjából. Vagyis a tegnapi sikertelen kitörés után újra nekifut ma a forint a támasznak. Hetek óta látszik, hogy 355-356-nál van egy kritikus szint az árfolyamban, ott húzódik a trendvonal és a 200 napos mozgóátlag is. Ezt sikerült kedden átmenetileg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés