Előfizetői tartalom

Visszagyengült a forint, pedig közel állt a kitöréshez

Portfolio
Utoljára 2019. január-április között volt egy olyan időszak, amikor a forint az euróval szemben a 200 napos mozgóátlag alatt járt tartósan és ma reggel még reális lehetőségnek látszott, hogy most ez újra megtörténjen. Pénteken délelőtt aztán esni kezdett a forint, így ennek esélye csekélyre süllyedt és a péntek délutáni fontos amerikai munkaerőpiaci adat után látott árfolyammozgás (újbóli gyengülés) is azt mutatja, hogy inkább a gyengülés felé haladhat a forint jövő héten.

2021. február 05. 16:43 Megosztás Visszagyengült a forint, pedig közel állt a kitöréshez A délelőtti esésből délután, főként az átfogó amerikai munkaerőpiaci adatokra még vissza tudott erősödni a forint, de aztán délután 3 óra körül megint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés