Előfizetői tartalom

Megint ütöttek egyet a forinton a dollár erősödésére - Hajszálra a történelmi mélypont

Portfolio
Egyszerre két lényeges fundamentális tényező is hozzájárult a forint utóbbi napokban látott gyengüléséhez, egyrészt az amerikai kötvényhozam emelkedés, másrészt a magyar járványügyi korlátozások, és ezek együtt oda vezettek, hogy ma délelőttt 367 közelében már új négyhavi mélypontra bukott a forint az euróval szemben. Ez azt jelenti, hogy alig 1%-nyira vagyunk attól, hogy új történelmi forintmélypontról beszélhessünk. Tegnap este azt is megnéztük, hogy milyen szintekre kell figyelni a 370 feletti zónában technikai elemzési alapon.

2021. március 05. 14:46 Megosztás A munkaerőpiaci adatra húzzák a dollárt A dollár erősödik közben az euróval, vagyis "1,20 alatt is van élet", most 1,1925-nél jár az árfolyam, ami 0,4%-kal alacsonyabb a tegnap estinél. Ennek oka az utóbbi percekben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés