Előfizetői tartalom

Megúszta a forint új történelmi mélypont nélkül, de a dollár továbbra is erős

Portfolio
Gyakorlatilag bármelyik pillanatban eljöhetett volna a forint új történelmi mélypontja csütörtökön, ugyanis 40 fillérre járt az euróval szemben ettől a szinttől este és pénteken reggel is benne volt még ez a pakliban, de aztán egy hullámszerű erősödéssel távolodott a veszélyzónától a magyar fizetőeszköz. Napközben 367-368 között hullámzott az árfolyam, miközben a dollár erősebb szinteken stabilizálódott, ez pedig általában nem jó előjel a forint teljesítményével kapcsolatban.

2021. március 19. 17:04 Megosztás Megúszta a forint új történelmi mélypont nélkül, de a dollár továbbra is erős A Fed délutáni meglepő lépése óta is erősebb szinteken ragadt a dollár az euróval szemben 1,19 körül. Az erős dollár rendszerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés