Előfizetői tartalom

Megtáltosodott a forint, 300 alá bukott a dollár árfolyama

Portfolio
Jó a részvénypiaci hangulat Európában és a gazdasági újranyitás újabb lépése jött ma el Magyarországon (nevelési-oktatási intézmények egy része nyitása), a héten pedig a teraszok is megnyithatnak, mindez pedig gyorsabb gazdasági talpraállásként relatív előnyt jelenthet a régióban, mégis folytatódott reggel a forint gyengélkedése az euróval szemben. Igaz, közben az euró is erősödik a járványkezelés haladása mellett, így a dollárral szemben másfél hónap után újra átlépték felfelé a jegyzések az 1,20-as kulcsszintet. Aztán a délelőtt második felében egyszercsak erőre kapott a forint különösebb hír nélkül és az euróval szembeni jegyzések a 360 közeli szintre süllyedtek.

2021. április 19. 13:13 Megosztás Megtáltosodott a forint, 300 alá bukott a dollár árfolyama Folytatódott az elmúlt órákban az euró erősödése a dollárral szemben, már fél százalékos napi plusznál járunk 1,2050-nél, így újabb másfél havi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés