Előfizetői tartalom

Újra 350 alá süllyedt az euró, kivételes lendületben a forint

Portfolio
Továbbra is a 350-es lélektani határral birkózik a forint, hol sikerül alá jutnia, hol kissé visszagyengül, de összességében a forint erősödési trendje egyelőre kitart. Ez a néhány napja kibontakozott trend olyan gyors erősödést hozott, amire 13 éve nem volt példa egy technikai indikátor alapján. Éppen ez hívja fel a figyelmet arra, hogy a forint gyors felértékelődése rövidesen véget érhet, vagy legalábbis a mozgás lelassulhat. A forint kapcsán a következő fő esemény jövő kedden lesz, amikor az MNB kamatdöntő ülést tart, és várhatóan konkrét kamatemelés még nem lesz, de a közlemény hangvétele fontos lesz a befektetők számára.

2021. május 20. 18:18 350 alá bukott az euró A csütörtök délutáni-korai esti kereskedésben ismét erőre kapott a forint a javuló nemzetközi részvénypiaci hangulatban és az euróval szembeni jegyzések 349,5-ig süllyedtek. Ez közel van a délelőtt már megjárt 349-es szinthez...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái