Előfizetői tartalom

360-ig esett a forint, és elérkezett egy fontos szinthez

Portfolio
Hétfő reggel a borongós piaci hangulatban 2,5 havi mélypontra bukott a forint az euróval szemben 360,4-nél, és innen egész nap nem tudott igazán szépíteni: estére szintén 360-ig esett vissza. Ezzel elért egy fontos szinthez az árfolyam, amelynek elméletileg segítenie kellene a forint visszaerősödését. Kérdés, hogy ilyen borús külpiaci hangulatban és az EU-pénzek körüli bizonytalanság mellett sikerül-e visszakapaszkodnia kicsit, miközben jön az EKB kamatdöntő ülése, majd lassan az MNB júliusi döntésére készülhetnek a befektetők.

2021. július 19. 21:10 Megosztás 360-ig esett a forint, és elérkezett egy fontos szinthez A kifejezetten borús külpiaci hangulatban a forint a délutáni-esti órákban nem esett új 2,5 havi mélypontra (az megvolt már reggel 360,4-nél), de nem is tudott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés