Előfizetői tartalom

Nem kímélik a forintot: közel a 365-ös szint

Portfolio
Szeptember elején még csak 347 forintot kellett fizetni egy euróért a bankközi piacon, azóta szinte töretlen a hazai fizetőeszköz gyengülése. Tegnap már 365 fölé szúrt az árfolyam, ezzel másfél hónap alatt 5%-os az értékvesztése. Ma reggel sem tört meg a gyengülő trend, a 364 feletti árfolyam azt jelenti, hogy a forint jóval gyengébben kezdte a pénteki napot, mint a csütörtököt. A piacnyitás utáni órákban viszont enyhe erősödést mutat, és 364 alá került az árfolyam, és a nap során eddig végig erősödésben volt. A délutáni órákra viszont már ismét közel került a tegnapi szintjéhez, estére pedig karnyújtásnyira került a 365-ös szint.

2021. október 22. 19:54 Megosztás Péntek este is gyengül a forint A péntek esti órákban tovább gyengült a magyar fizetőeszköz az euróval szemben, így karnyújtásnyi távolságra került a 365-ös szint, jelenleg a jegyzés 364,7 közelében tartózkodik....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés