Előfizetői tartalom

A forint lehet 2022 egyik legjobb befektetése a francia nagybank szerint

Portfolio
Egy év alatt 340-ig erősödhet a forint az euróval szemben, ezzel 2022 egyik legjobb befektetése lehet a magyar deviza – derül ki a Societé Generale (SocGen) most megjelent kitekintéséből. A bank szakemberei tíz legvonzóbb befektetésük közé is beválogatták a magyar devizát. Viszont nem mindenki ennyire optimista a forint kilátásait illetően, a Commerzbank szerint jöhetnek még új történelmi mélypontok jövőre is.

Az év egyik legjobb befektetése lehet a forint A napokban tette közzé 2022-es befektetési ajánlásait a Societé Generale, a francia nagybank elemzői a tíz kiemelt lehetőség közé a forintot is beválasztották. A feltörekvő piacon elsősorban a jegybankok proaktivitását emelik ki, ezért szerintük a kelet-közép-európai devizák mellett a rubel lehet a jövő év nagy nyertese....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés