Előfizetői tartalom

Mi folyik a forint piacán? A kereskedők is csodálkozva nézik

Portfolio
Pénteken kora délután ismét erőteljes gyengülésnek indult a forint az euróval szemben, új csúcson 386 felett is járt a jegyzés. Egyelőre a Portfolio által megkérdezett devizakereskedő sem látott különösebb okot a további gyengülés mögött, szerinte szinte lehetetlen megjósolni, hol lesz az árfolyam a következő időszakban.

Hirtelen ismét gyengülésnek indult a forint péntek délután, 382-ről nagyon hamar 386 fölé lökték az árfolyamot. Ez már több mint egy százalékos forintgyengülésnek felelt meg csütörtök estéhez képest. Közben a régiós devizák valamivel jobban tartják magukat, a lengyel zloty 0,8%-os gyengülésben van, a cseh korona pedig még erősödni is tud a délelőtti jegybanki intervenció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés