Előfizetői tartalom

Nagyot ütöttek a forinton, de lepattant a falról

Portfolio
A péntek reggeli stabil, 372 körüli kezdés után ismét gyengülni kezdett a forint, aztán kora délutánra ez már esésbe váltott, az euró jegyzései 376 fölé emelkedtek. Egy fontos technikai szint első körben megállította az esést. Az európai részvénypiaci hangulat megint romlani kezdett, mert bizonytalan az orosz-ukrán háború kacsán a béketárgyalások esélye, kimenetele, miközben kezdődik a Biden-Hszi telefonbeszélgetés, amely szintén kiemelt geopolitikai esemény ma. A romló piaci hangulatban a dollár újra erőre kapott, így a dollár/forint jegyzések ismét a 340 feletti tartományba ugrottak.

2022. március 18. 18:30 Megosztás A 375-ös szinten a forint Bár a pénteki nap folyamán 375 fölött is járt, estére stabilizálódni látszik a forint euróhoz viszonyított árfolyama: 375 forintot kell adni egy euróért. A dollár 339 forintnál jár....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés