Előfizetői tartalom

Történelmi mélypontra esett a forint a dollárral szemben, az euróval szemben is ütik

Portfolio
A csütörtöki jelentősebb esés után a hét utolsó kereskedési napján is hirtelen leértékelődés jellemzi a hazai fizetőeszközt. A dollárral szemben új történelmi mélypontra bukott 371 körül, mivel közben a dollár nagyon erős a Fed felőli legújabb, az intenzív kamatemelésekkel kapcsolatos üzenetek hatására. Az euróval szembeni forintjegyzések közben átlépték a 385-ös szintet, azaz a közös európai fizetőeszközzel szemben kéthavi forintmélypontot látunk.

2022. május 13. 12:15 Megosztás Történelmi mélypontra esett a forint a dollárral szemben, az euróval szemben is ütik A délelőtti hirtelen forintesést az utóbbi fél órában újabb gyengülési hullám követte, így az euróval szembeni jegyzések 385-ig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés