Előfizetői tartalom

Ide-oda rángatják a forintot, megint 401 alá erősödött

Portfolio
A váratlanul magas pénteki amerikai inflációs adat még a hétfő reggeli kereskedésben is igencsak éreztette a hatását: borús a hangulat a tőzsdéken és a devizapiacokon is, és emiatt a forint is hajszálnyira a kerek 400-as szintnél kezdte a hetet az euróval szemben. Hétfő délután újabb eladói nyomás alá került a hazai fizetőeszköz, melynek nyomán a 400 forintos szint fölé emelkedett a kurzus és közben a másodpiaci kötvényhozamok is felrobbantak.

2022. június 13. 20:17 Megosztás Megint erősödik a forint Ide-oda rángatják a forintot, az esti órákban ismét 401 alatti szinteken mozog az euróval szemben, jelenleg 400,63 forintot kell fizetni egy euróért. A dollárral szemben is erősödik a magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés