FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

A hét végére újra 400 fölé gyengült a forint

Portfolio
A péntek reggeli kereskedésben a kerek 400-as szinthez nagyon közel jár az euró a forinttal szemben, azaz az elmúlt napok nagyon sűrű híráramlása és több helyről érkező jegybanki bejelentései mellett sem történt érdemi és tartós forinterősödés. Ma reggel is inkább vegyesek voltak ehhez az előjelek, végül a délelőtt viszonylag szűk sávban zajló kereskedéssel telt. Kora délután viszont nem kellett nagy gyengülés ahhoz, hogy ismét 400 feletti árfolyamot euró árfolyamot lássunk, ezzel elmondható, hogy a hét minden napján járt a lélektani szint felett a kurzus.

2022. június 17. 15:17 Megosztás 400 felett ragadtunk Az utóbbi egy órában 400 felett ragadtak az euróval szembeni forintjegyzések, ezekben a percekben 401 fölé is felszúrt az árfolyam. Továbbra is alulteljesítők vagyunk, a napi gyengülés közel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés