Előfizetői tartalom

„Brutális szembeszélben a forint” – Mi történt megint a magyar devizával?

A romló pénzügyi egyensúly és az uniós viták miatt „brutális szembeszélbe” került a forint, és egyelőre nem is látszik, hogy ez megfordulna – fogalmazott a Portfolio kérdésére egy devizakereskedő hétfő délelőtt. A forint új történelmi mélypontra esett az euróval szemben, az utóbbi hetekben pedig csúnyán elszakadt a régiós versenytársaktól is.

Csúnyán megütötték a forintot megint Hétfő reggel új történelmi mélypontra esett a forint az euróval szemben, átmenetileg 405 közelében is volt a jegyzés. Innen kicsit korrigált az árfolyam, de a délelőtti 403 körüli árfolyam még mindig fél százalékkal magasabb volt a péntek estinél. EUR/HUF árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés