Előfizetői tartalom

Az MNB kamatemelése 400 alá vitte a forintot

Portfolio
Hétfőn új történelmi mélypontra gyengült a forint az euróval szemben, átmenetileg 404 felett is járt az euró jegyzése. Innen kedd reggel nem talált magára a magyar deviza, egészen a Magyar Nemzeti Bank délutáni kamatdöntéséig. A kamtadöntés ismertetésére azonnal hirtelen erősödésnek indult a magyar fizetőeszköz, majd azt követően hullámvasútra került. Késő délutánra összességében jelentősen erősítette a magyar devizát az MNB szigorítása, illetve az, hogy a jegybank tovább fogja emelni a kamatot.

2022. június 28. 17:45 Megosztás 397 közelében Tovább erősödött a forint az euróval szemben, miután az amerikai befektetők is felébredtek, és látták, hogy az MNB határozott lépést tett. Az euró/forint kurzus 397,5 körül hullámzik, ami több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés