Előfizetői tartalom

Nem néz ki jól a piacon a mostani magyar modell, elbúcsúzhatunk a 400 alatti eurótól

Portfolio
Nem néz ki jól most a nemzetközi pénzpiacon, hogy egy nagy adóssággal rendelkező ország, amelyik jelentős ikerdeficitet halmoz fel, nem igyekszik jobban csökkenteni a költségvetési hiányát – hangzott el a Raiffeisen Bank elemzőinek szerdai sajtóbeszélgetésén. A szakemberek szerint egy időre elbúcsúzhatunk a 400 alatti euróárfolyamtól, és az sem zárható ki, hogy látunk még új mélypontokat a forinttól.

Egyértelmű jelek utalnak arra, hogy közeleg a válság a magyar gazdaságban, télen gazdasági visszaesésre számítunk – hangzott el a Raiffeisen Bank elemzői beszélgetésén. Ugyanakkor azt hozzátették a szakemberek, hogy egyelőre megjósolhatatlan, mennyire lesz súlyos az energiaválság, fel kell készülni rossz és még rosszabb forgatókönyvekre. Azzal számolunk, hogy energiaszűke...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés