Előfizetői tartalom

Itt a kerek 400-as euró, kulcsfontosságú szintre erősödött a forint

Portfolio
Hétfőn reggel stabilan a 401-es szintről indult a forint az euróval szemben, aztán volt egy hirtelen gyengülési hullám 403,5-ig, de innen elkezdett erősödni és fokozatosan lendületbe jött, miközben a dollár folytatta esését, így kora estére átmenetileg a kerek 400-as szintig jutott a forint és ezzel elkezdett tesztelni egy kulcsfontosságú technikai szintet. A forint erősödésében azok a Portfolio által megírt exkluzív információk is szerepet játszhattak, miszerint komoly új felajánlásokat is tett a kormány az EU-pénzes tárgyalások során, amelyekkel mind demonstrálja a megegyezési szándékát.

2022. július 18. 17:44 Megosztás Itt a kerek 400-as euró, kulcsfontosságú szintre erősödött a forint Az imént átmenetileg a kerek 400-as szint alatt is járt a forint az euróval szemben, most éppen a kerek szinten jár, mivel közben a dollár a délutáni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés