FONTOS Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!
 
Előfizetői tartalom

Majdnem a teljes mai esését ledolgozta a forint, a dollárral együtt fordult

Portfolio
Tegnap 401-ről 406 egységig gyengült a forint az euróval szemben, aztán a Fed kamatdöntése után erősödni tudott a hazai fizetőeszköz. Úgy tűnik azonban, hogy a lendület nem tartott sokáig, hiszen ma a délelőtti órákban még viszonylag jó tőkepiaci hangulatban is újra felfelé vette az irányt az euró kurzusa. 11 óra előtt  407 fölé szúrt az árfolyam, ez kéthetes forintmélypontot jelent. Délutánra aztán jött némi megnyugvás, amivel sikerült ledolgozni a korábbi esést.

2022. július 28. 17:26 Megosztás Már 404-nél Kora estére 404-ig erősödött vissza a forint, ez már mindössze 0,2%-kal magasabb a szerda esti szintnél, vagyis szinte a teljes mai gyengülését ledolgozta a magyar deviza. EUR/HUF árfolyamának alakulása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés