forint
Deviza

Tovább erősödött a forint, 396 alá is benézett

Portfolio
Kedd reggel is erősödik a forint, a jegyzés felülről átvitte a 400-at az euróval szemben. Délelőtt utána tovább erősödött és 397-ig jött le a jegyzés, majd délután a 396-ot is megnézte alulról. A dollárral szemben nincs nagy mozgás, míg az amerikai fizetőeszköz erősödik az euróval szemben.

396 alatt is járt

A forint ma 396 alá is benézett, töretlenül erősödik tehát az euróval szemben. Jelenleg 396 forint 20 fillér egy euró, 1,3%-kal olcsóbb, mint tegnap, ez kifejezetten combos erősödésnek nevezhető. A zloty is erősödik, de messze nem ilyen mértékben, és külön érdekes, hogy a dollár az euróval szemben nem igazán mozdult az előző órákban.

Visszajött 398 fölé

Kicsit lendületet vesztett a forint, 398 fölé jött vissza a jegyzés az euróval szemben. Egy euró most 398 forint 20 fillérbe kerül, ami napon belül 0,8%-os erősödést jelent. Nem sokkal korábban még 1%-os erősödésben volt a forint az euróval szemben.

Már 397 alatt

Átvitte a 397-et is átmenetileg, 396,8-ig erősödött a forint az euróval szemben, azóta visszagyengült 397 fölé. Az előző két hétben ezzel kifejezetten széles pályát járt be a forint az elmúlt két hétben.

397-ig ment

Egészen 397-ig erősödött a forint az euróval szemben kedden, ami napon belül 1% feletti erősödést jelent. A lengyel zloty is erősödik, de csak 0,2%-os erősödést látunk, azaz a forint határozottan felülteljesít. A dollár eközben erősödik, a részvénypiacok esnek, vagyis kedvezőtlen környezetben tud határozottan erősödni a forint.

Erősödéssel kezdett

A forint tegnap is erősödött, pár percre a 400-at is átvitte a jegyzés. Ma reggel is lendületben van a magyar deviza, egy euróért most kereken 399 forint 60 fillért kell adni, napon belül 0,4%-os erősödést látunk.

A dollárral szemben kis erősödést látunk, 0,1%-kal olcsóbb ma egy dollár, mint tegnap, egy egység amerikai devizáért most 390 forint 10 fillért kell adni. A dollár erősödik az euróval szemben, 1,02 felett a jegyzés, így a forint ma a dollárerősödés és európai részvénypiaci esés közepette tud erősödni (a BUX is felülteljesít ma reggel).

Címlapkép: Getty Images

tőzsde részvény
Mol Dunai Finomító Dufi benzinkút kőolajfinomító
cser-palkovics andras
zaporizzsjai-atomeromu-ukrajna

Holdblog A pénz valódi értéke

(Archívumunkból 2019)   Értékalapú befektetőként törekednünk kell arra, hogy olcsó eszközöket tartsunk a portfóliónkban....

Díjmentes online előadás
Hogyan működik a tőzsde, mik az alapok, hogy válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát?
Díjmentes online előadás
Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni?
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Model Validation Quantitative Analyst

Model Validation Quantitative Analyst
2022. október 18.
Portfolio Future of Finance 2022
2022. szeptember 6.
Sustainable World 2022
2022. szeptember 7.
Private Health Forum 2022
2022. szeptember 15.
Property Investment Forum 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
forint