Előfizetői tartalom

Rángatják a forintot, már 403 közelében a dollár

Portfolio
A szerdai éles forintpiaci fordulatot csütörtökön délután újabb hasonlóan éles fordulat követte a 408 körüli szintről, így rövid idő alatt 404 közelébe süllyedt az euró jegyzése. Mindez azután történt, hogy reggel az MNB nem emelte tovább az egyhetes betéti kamatot, így arra első körben eséssel reagált a forint, majd délután az európai tőzsdei gázárak még tovább emelkedtek, ami mostanában általában a forintot is gyengíti. Az esti órákra a forint újra gyengült a vezető devizákkal szemben.

2022. augusztus 18. 20:53 Megosztás Nap végére elfáradt a forint Ma kora délután 408, aztán nem sokkal később már 403 közelében is állt a forint az euróval szemben, az elmúlt órákban pedig újra gyengült, jelenleg 406 körül áll a jegyzés....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés