Előfizetői tartalom

Folytatódott a forint szárnyalása az EU-s döntés után, 400 alá bukott az euró

Portfolio
Már hétfő reggel határozott erősödést mutatott a forint arra a vasárnapi hírre, hogy komoly feltételek mentén ugyan, de év vége körülre lezárulhat a Magyarország ellen indított jogállamisági eljárás és akár elkerülhetővé válhat az új EU-s pénzek jelentős részének felfüggesztése. A forint több hullámban a nap hátralévő részében is erősödött, így késő estére a kerek 400-as szint alá bukott az euró jegyzése, amit segített a hétfő este megjelent újabb magyar törvényjavaslat a pénzek kiszabadítása érdekében.

2022. szeptember 19. 22:57 Megosztás 400 alá bukott az euró jegyzése Az esti-késő esti órákban is folytatódott a forint szárnyalása a vasárnapi bizottsági döntés hatására, igaz amint hétfő esti elemzésünkben rögzítettük: két út áll még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés