Előfizetői tartalom

Kissé erősödik a dollár a Fed döntését követően

Portfolio
Miután szerdán reggel bejelentette a részleges mozgósítást Vlagyimir Putyin orosz elnök, ütni kezdték a vezető részvényindexeket, illetve az euró is csaknem új 20 éves mélypontra bukott 0,99 alatt a dollárral szemben. A hírre a forint is esett, majd a kereskedés további részében ide-oda rángatták 402-404 között, a délutáni kereskedésben azonban még tovább esett a forint 407 közelébe. A dollár bivalyerős, bőven paritás alatt várja a Fed ma esti kamatdöntését.

2022. szeptember 21. 20:02 Megosztás Reagál a dollár a Fed döntésére A Fed döntésének hatására 1,41%-ot erősödik a dollár, 0,982 szinten jár a jegyzés az euróval szemben. USD/EUR árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. A dollár/forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés