Előfizetői tartalom

Miért bünteti megint a piac a forintot? Meg sem állunk 440-ig?

Csütörtök reggel új történelmi mélypontra esett a forint az euróval szemben, 424 közelében is járt a jegyzés. Az újabb zuhanást az váltotta ki, hogy az MNB kedden leállította kamatemelési ciklusát, emellett több probléma is van, melyek a magyar deviza ellen szólnak. A szakértők szerint a kilátások sem jók, akár 430-440-es euróárfolyam is jöhet még a következő hónapokban, és a kamatemelések lezárása után kevés a jegybank mozgástere.

Budapest Economic Forum 2022 Október 19-én a Budapest Economic Forumon is kiemelt téma lesz a forint árfolyamának alakulása makrogazdasági és vállalati szempontból is. Vegye meg a jegyét most! Információ és jelentkezés Mi történt a forinttal? Csütörtökön új történelmi mélypontra esett a forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés