Előfizetői tartalom

Nagy fordulat után közel 4 hetes csúcsán a forint

Portfolio
Péntek délelőtt még úgy tűnt, hogy a forint gyorsan búcsút inthet  a csütörtökön beállított 407-es szintnek az euróval szemben. Az euró-dollár árfolyamában bekövetkezett fordulat - vagyis a dollár látványos gyengülése - azonban a forinton is nagyot segített. Olyannyira rákapcsolt a forint, hogy az euró ellenében 8, a dollár ellenében 13 egységgel került lejjebb az árfolyama napon belül. Ezzel sikerült felülteljesítenie a régióban, a lengyel zlotyval szemben például közel 4 hetes csúcsára ért.

2022. október 21. 23:58 Megosztás Felülteljesített a forint A forint teljesítménye egyébként kiemelkedő volt a térségi devizák között. Elég csak megnézni, hogy mit csinált a hazai fizetőeszköz árfolyama a lengyel zloty ellenében. Estére a 85,50-es...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés