Előfizetői tartalom

Durva forint célár érkezett

Portfolio
Számos jel alapján azt a következtetést vonta le Jeremy Boulton, a Reuters piaci elemzője a BUZZ rovat mai technikai elemzésében, hogy forint még sokat erősödhet és 361,9-es EURHUF célárat fogalmazott meg. Azt is hozzá kell persze tenni, hogy éppen ő írt arról tegnap és ma reggel is, hogy számos olyan figyelmeztető jel van, ami a feltörekvő piaci devizáknál esést hozhat az elmúlt hetek erősödése után. Közben kijött a Reuters havi rendszerességű régiós devizapiaci felmérése, amelyben az elemzői konszenzus azt valószínűsíti, hogy a forint egy éves távon 390-nél lesz az euróval szemben, ami érdemi változás az egy hónappal ezelőtti felmérésben kijött 410-es szint után.

A BUZZ rovatban rendszeresen jelennek meg a feltörekvő piaci devizákról és külön a forintról is különféle technikai elemzések, amelyekbe rendszeresen belevegyülnek fundamentális érvek is, illetve piaci hangulati utalások is. A mai forintpiaci anyagban – amelynek a címe: „Magyarország fizetőeszköze sokkal tovább erősödhet” - is ugyanezt látjuk, hiszen a szerző az alábbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés