Előfizetői tartalom

Lehet még ennél is erősebb a forint

Portfolio
A magyar gazdaságról és annak kilátásairól kiadott elemzésében Virovácz Péter, az ING Bank vezető közgazdásza úgy vélekedik, hogy a recesszió jelenleg is tart idehaza, azonban az már nem lesz hosszú életű 2023-ban. Összességében Magyarország GDP-je idén 0,7%-kal bővülhet. Közben bemutatta a forint árfolyamára vonatkozó előrejelzését is.

A ma közzétett részletes GDP-adatok után adott ki átfogó értékelést a bank elemzője. Kapcsolódó cikkünk 2023. 03. 02. Itt a friss GDP-adat - így zsugorodott a magyar gazdaság Várakozása szerint valószínűleg az idei első negyedévben még visszaesik a gazdaság, mivel a magas infláció több fronton is megfojtja a gazdasági aktivitást: a lakossági fogyasztástól a beruházásokig....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés