Előfizetői tartalom

Órák alatt elbukta a forint két hét erősödését

Portfolio
A viszonylag kedvező nemzetközi befektetői hangulatban arra a szerda reggeli hírre, hogy már a jövő keddi ülésen hozzányúlhat az MNB a kamatfolyosó felső széléhez, azaz közelít a jegybank az első tényleges kamatcsökkentéshez is, megütötték a forintot. A reggeli 371 közeléből ugyanis délre 377,5-ig esett a forint, a dollárral szemben pedig 345-ig. Mindez azután következett be, hogy éppen tegnap ért új egyéves csúcsra a forint, és ezután jött a jegybanki jelzés, amit a jelek szerint érzékenyen fogadtak a befektetők.

2023. április 19. 20:21 Megosztás Napi mélypontok közelében Napon belüli mélypontja közelében jár a forint árfolyama az esti órákban, jelenleg 378,6-nál áll a jegyzés. A dollárral szemben hasonló volumenű mozgások láthatók, így 345,4-nél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés