Előfizetői tartalom

Új mélyponton járt reggel a forint, de aztán szépen visszahúzták

Portfolio
A csütörtöki jelentős forintgyengülés, majd részleges visszaerősödés után pénteken 375 körül indult az euró jegyzése, majd délelőtt rövid idő alatt 379-ig ütötték a forintot, ami újabb egyhavi mélypontot jelentett. Innen aztán gyors fordulat következett, amit táplált az is, hogy az euró/dollár árfolyam is északnak vette az irányt, így estére 375 közelébe visszaerősödött a forint. A dollár ellenében a napközben látott 351,5 körüli szintről estére 347 közelébe hullott vissza az árfolyam.

2023. május 19. 21:30 Megosztás Stabil maradt este a forint Az esti kereskedés során a reggeli szint közelében tudott maradt a forint az euróval szemben 375,5 körül. Így tegnap estéhez képest csak minimális forintgyengülés történt. Közben a dollár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés