Előfizetői tartalom

Itt a lista: a kormány elutasított több korrupcióellenes intézkedést

Portfolio
A Korrupcióellenes Munkacsoport elkészítette az első jelentését, amelyben több javaslatot megfogalmazott a kormány számára, a korrupcióellenes intézkedések hatékonyságának javítása érdekében. A 24.hu úgy tudja, hogy 32 esetben támogatták a munkacsoport indítványait, 10 esetben azonban a kormány nemet mondott. Utóbbiak a fajsúlyosabbak.

A nem támogatott javaslatok a következők: Az előzetes piaci konzultáció hatékonyságának növelése. A Közbeszerzési Hatóság keretében működő Tanács bővítése olyan nem-kormányzati szereplőkkel, amelyek tevékenysége lefedi a közbeszerzési törvény (Kbt.) preambulumában nevesített közérdekű célokat. A szakmai érdekképviseleteken és kamarákon kívül, a kormánytól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés