Előfizetői tartalom

Gyengül a forint, már bőven 390 felett az euróval szemben

Portfolio
Minden idők legnagyobb egyhavi külkereskedelmi mérleg többlete alakult ki júniusban és akár jobb is lehetett volna a piaci konszenzusnál a júliusi inflációs adat, ha nincs a háztartási energiaáraknál egy statisztikai hatás, ez a két adat együtt pedig meglódította a forintot is.Az erősödés délutánra gyengülésbe fordult, ahogy a dollár erősödésbe kapcsolt. A befektetők figyelme mostantól a holnap hajnali kínai inflációs (deflációs?) adatra, majd a csütörtöki amerikai inflációs adatra irányul.

2023. augusztus 08. 22:15 Megosztás Nem változott sokat az árfolyam a késő esti órákban A forint euróval szembeni árfolyama 389,6-nál állapodott meg, egy dollárért pedig 355,5 egységnyi forintot adtak este 10 óra után. EUR/HUF árfolyamának alakulása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés