Előfizetői tartalom

Kifogyott a szufla a forintból

Portfolio
Kéthetes csúcs közelében tudott maradni a forint az euróval szemben hétfőn délelőtt, noha a dollár már az erősödés jeleit mutatta, aztán délután át is tört egy kulcsfontosságú technikai szintet, amire a forintot is megütötték. Záporoztak ma a rossz hírek a feltörekvő piacok felől, többek között egy kínai ingatlanfejlesztő csődje miatt, amely mellett a rubel 3%-ot esett, az argentin peso pedig 22%-ot zuhant a meglepő választási eredményre. Utóbbi sokkszerű piaci esemény végighullámozni látszik a dél-amerikai piacokon, és a dollár hullámszerű erősödésében is szerepet játszik.

2023. augusztus 14. 21:01 Megosztás Már nem tápászkodik a forint Az esti órákban végül szépen lassan elkezdte a visszagyengülést a forint: az euróhoz képest 384,2-ig ugrott a váltás. EUR/HUF árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés