Előfizetői tartalom

Gigavásárlásokkal akarja menteni az orosz jegybank a rubelt

Portfolio
Az orosz központi bank szerdán bejelentette, hogy szeptember 14. és szeptember 23. között kilencszeresére kívánja növelni a napi devizaértékesítését, amivel a rubel újabb zuhanását kívánja megakadályozni. A bank ebben az időszakban összesen 150 milliárd rubel értékű devizát fog értékesíteni, ami napi 21,4 milliárd rubelnek felel meg, szemben a korábbi 2,3 milliárd rubellel. 

Az orosz központi bank bejelentette, hogy jelentősen növeli a napi devizaértékesítését, ami várhatóan megakadályozza a rubel további leértékelődését. A bank döntése értelmében szeptember 14. és szeptember 23. között 150 milliárd rubel értékű devizát tervez értékesíteni, ami napi 21,4 milliárd rubel eladást jelent, ami jelentős növekedés a korábbi 2,3 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés