Előfizetői tartalom

Meglódult a dollár, a forint is megbillent

Portfolio
Az elmúlt egy hónap árfolyam mozgása alapján egy csökkenő trendcsatornába szorult a forint az euróval, illetve a dollárral szemben, amelyből a keddi kereskedésben sem lépett ki. A szerdai magyar munkaszüneti napon fontos adatok érkeznek az Egyesült Államokból, illetve este a Fed kamatdöntése is megérkezik, aztán folytatódik a makrogazdasági adatdömping, így azt kell figyelni, hogy ezek, vagy egyéb tényezők melyik irányba lökik ki az árfolyamot ezekből a csatornákból.

2023. október 31. 16:59 Megosztás Meglódult a dollár, a forint is megbillent Kora délután óta folyamatosan és jelentősen erősödött a dollár az euróval szemben 1,0670 körülről 1,0570 körülig, amely mögött egyrészt az EKB felőli első kamatvágásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés