FONTOS Utolsó napjait tapossa Joe Biden kampánya? – Íme a drámai számok, amelyek visszalépésre sarkallhatják
 
Előfizetői tartalom

Háromhavi csúcsközelben ragadt a forint

Portfolio
Kedd reggel újra erősödött a forint az euróval szemben és megközelítette a 378-as szintet, ahol tegnap bő háromhavi csúcsra ért a magyar fizetőeszköz. Délelőtt aztán egy kicsit visszagyengült a forint, de kora délután újra erőre kapott amellett is, hogy a dollár hétfő reggel óta folyamatosan erősödik az euróval szemben és már csaknem teljesen ledolgozta a péntek délutáni esését. A délutáni-esti kereskedésben is folyamatosan a 378-as szint közelében ingadozott a forint árfolyama, azaz háromhavi csúcs közelében ragadt.

2023. november 07. 20:38 Megosztás Újabb lendület Az esti órákban ismét lendületet vett a forint és elindult a 378-as szint felé, jelenleg 378,1-nél járunk. Mindeközben a dollárral szemben tovább erősödött a hazai fizetőeszköz, így a jegyzés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés