Előfizetői tartalom

Négyhavi csúcsközelből gyengült vissza a forint

Portfolio
Csütörtök reggel meglódult a forint 378 közeléből 376 alá az euróval szemben, azaz csaknem új négyhavi csúcsra ért, de valószínűleg a magyar jegybanki alelnök kamatcsökkentési tempóval kapcsolatos jelzése megállította a menetelést, illetve kis visszagyengülés látszik. A forint hetek óta egy nagyon beszűkült háromszögben halad az euróval szemben, így amelyik irányba kitör ebből, valószínűleg abba az irányba halad tovább. Megnéztük azt is, hogy mit mutat az euró-dollár technikai képe.

2023. november 16. 20:43 Megosztás 376 felett Rövid ideig a 376-os szint alá is benézett ma a forint az euróval szemben, délután azonban 377-ig esett. Este végül 376,6 környékén pihent meg a hazai deviza. EUR/HUF árfolyamának alakulása Forrás:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés