Előfizetői tartalom

Hirtelen fordult a forint árfolyama

Portfolio
A dollár erősödésével párhuzamosan folytatódott a forint gyengülése a szerda reggeli kereskedésben. Az euróval szembeni jegyzések egészen 382-ig ugrottak, majd éles fordulat következett be, és kora délutánra 380 közelébe kapaszkodott vissza a magyar fizetőeszköz. Itt azonban elfogyott a lendület, és az amerikai makroadatok mellett, a dollár erősödésével párhuzamosan újra esett a forint. Az esti kereskedésben 381 feletti euró-, és 350 feletti dollárárfolyamot látunk.

2023. november 22. 21:32 Megosztás Megnyugodott estére a forint Az esti kereskedésben nem láttunk érdemi elmozdulást a forint euróval szembeni árfolyamában, a jegyzések 381,2 körül oldalaznak. A holnapi amerikai munkaszüneti nap előtt az euró/dollár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés