Előfizetői tartalom

Kritikus szintig erősödött a forint

Portfolio
Egyelőre jól indult az év a forint számára, hiszen mindhárom kereskedési napon erődödött, így az euróval szemben csütörtökön 379 alá jutott, több hetes csúcsra, és egy kritikusan fontos technikai szintig. A lendületes erősödésben az újév eleji feltörekvő piaci portfolio-allokációk, a sikeresen, de nem túl olcsón lebonyolított tegnapi dollárkötvény-kibocsátás, a brutálisan magas külkereskedelmi mérlegtöbblet mind szerepet játszhatott, ahogy a hullámzó külpiaci hangulat is.

2024. január 04. 20:05 Megosztás Tovább erősödött este a forint Lassú erősödő trend jellemzi az elmúlt órákban a forintot, így már a technikai szempontból érdekes (lásd alább) 378,5 forintos euróárfolyam közelében mozog a fizetőeszközünk....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés