Előfizetői tartalom

Ugrik a forint a meglepő jegybanki lépésre!

Portfolio
Érezhető gyengüléssel kezdte a forint a hetet miután a csütörtöki EU-csúcs előtt fokozódik a feszültség. A hírek szerint az uniós állam- és kormányfők akár gazdasági szankciókra is készek Magyarország ellen, amennyiben Orbán Viktor nem szavazza meg az Ukrajnának szánt támogatást. A hír hallatán a forint 390-ig esett az euróval szemben, amire ősz óta nem volt példa. Kedden aztán az MNB vártnál óvatosabb kamatcsökkentése fordította meg az irányt, így ismét erősödik a magyar deviza.

2024. január 30. 20:29 Megosztás Este már nem mozdul a forint A hazai fizetőeszköz árfolyama az esti órákban nem mozdult el lényegesen, az euróval szemben 386,3-as szinten jár a forint. EUR/HUF árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés