Előfizetői tartalom

Új mélypontra ütötték a forintot a brüsszeli bejelentésre

Portfolio
A hétfői esés és a keddi oldalazás után szerda délelőtt ismét esni kezdett a forint, ami fokozódott arra a hírre, hogy kötelezettségszegési eljárást indított az Európai Bizottság a magyar szuverenitásvédelmi törvény miatt. Az euró jegyzései kora délutánra 389-ig ugrottak, a dolláré 361-ig, és így közel járunk ahhoz, hogy új sokhavi forintmélypont alakuljon ki mindkét devizapárban. Holnap a januári előzetes államháztartási beszámoló, péntek reggel pedig a friss inflációs adat érkezik, amelyek hatással lehetnek a forint árfolyamára.

2024. február 07. 21:26 Megosztás Késő délután óta tart az oldalazás Késő estére nem történt jelentős elmozdulás a forint árfolyamában a délutáni órákhoz képest, jelenleg 388,3-nál járunk az euróval szemben, míg egy dollár 360,4 forintba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés