Előfizetői tartalom

Történelmi mélypontjára esett a forint a lengyel zloty ellenében

Portfolio
A csütörtöki kereskedésben napon belül érezhető fordulat következett be az euró-forint árfolyama. A forint árfolyamának mai mozgására hatással volt régiós társa, a cseh korona hirtelen gyengülése. A cseh jegybank ugyanis a vártnál nagyobb kamatvágás mellett döntött, amivel kétéves mélypontra került a korona. Ezzel szemben a lengyel zloty még erősödött is csütörtökön. Ez az utolsó löket pedig elég volt ahhoz, hogy a forint új történelmi mélypontjára esett a lengyel fizetőeszköz ellenében.

2024. február 08. 21:23 Megosztás Zloty-forint történelmi távlatban A forint zlotyval szembeni történelmi mélypontja kapcsán érdemes hosszú távon is szemléltetni az árfolyam alakulását. 2007 óta így néz ki a PLN/HUF árfolyama. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés