Előfizetői tartalom

Kora estére magára talált a forint

Portfolio
A dollárral szemben csütörtökön eltávolodott közel 4 havi mélypontjáról, az euróval szemben azonban továbbra is nagyobb nyomás alatt van a forint, miután pénteken tovább folytatódott a hazai fizetőeszköz gyengülése. Az amerikai termelői árindex adat a vártnál magasabb lett, amire erősödött a dollár, ahogy a Michigani fogyasztói bizalmi index is felülmúlta a várakozásokat. Estére így is teljesen befagyott a forint a nyitó szint közelében a kisebb délutáni kilengések után.

2024. február 16. 22:07 Megosztás Maradt a minimális gyengülés A forint végül enyhe, 0,03 százalékossal gyengüléssel zárja a napot az euróhoz képest. Az egész hetet nézve ez így is két egységnyi gyengülést jelent. EUR/HUF árfolyamának alakulása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés