Előfizetői tartalom

Meglódult a forint az elképesztő magyar adatok után

Portfolio
Stabilan 390, illetve 361 közelében kezdett hétfőn reggel a forint az euróval és a dollárral szemben, azaz többhavi mélypontok közeléből kezdte az új hetet, és arra a két adatra sem volt érdemi forintpiaci reakció, hogy kiderült: az eddig ismertnél sokkal nagyobb, 6,8% körüli lehetett a tavalyi államháztartási hiány, illetve példátlan összegben ugrottak januárban a nemzetközi tartalékok. Aztán kora délután elkezdett erősödni a forint, az euró jegyzései 388 közelébe, a dolláré 360-ig süllyedtek. Hétfőn nem várható lényeges külföldi makroadat, az Egyesült Államokban pedig munkaszüneti nap van, így nyugodtabb kereskedésre számíthatunk.

2024. február 19. 21:28 Megosztás Nincs mozgás este Az esti órákban már nem volt mozgás a forint árfolyamában, az euró 388 forint 80 fillérbe kerül, ami 0,2%-os erősödést jelent. A dollárral szemben is csak kis mozgás látszik, 360 forint 80 fillérbe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés