Előfizetői tartalom

Öthavi mélypontra esett a forint

Portfolio
Minimális elmozdulásokkal indult a nap a forint piacán kedden. A befektetők fókuszában ezúttal az MNB kamatdöntése állt, mellyel kapcsolatban meglehetősen nagy volt a bizonytalanság. A jegybank végül 100 bázisponttal vágott, amelynek hatására esésnek indult a forint. Később az MNB jelzésére és az alelnök szavaira átmenetileg erősödött a forint, ugyanis arról beszélt, hogy a jegybank csak "átmenetileg" gyorsított a kamatvágási tempón. Délutánra így is öthavi mélypontra esett a hazai deviza. Igaz, nem kellett nagy elmozdulás ehhez.

2024. február 27. 23:03 Megosztás Este 391 fölé is szúrt az árfolyam Este 7 órakor még a 391-es szint felett is járt a forint euróval szembeni árfolyama. Ilyen magasan legutóbb tavaly október 4-én volt a hazai fizetőeszköz kurzusa. Tehát tulajdonképpen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés