Előfizetői tartalom

Tovább ütik a forintot, megvolt a 394 is az euróval szemben

Portfolio
Tegnap a forint öthavi mélypontra esett az euróval szemben, miután az MNB Monetáris Tanácsa 100 bázisponttal vágta az irányadó rátát. A gyengülés nem volt jelentős, ami vélhetően a kommunikációs körítésnek köszönhető: Virág Barnabás, a jegybank alelnöke a kamatdöntést követő háttérbeszélgetésen elmondta, hogy átmeneti jellegű gyorsításról van szó, a középtávú kamatpálya pedig nem változott. A gyengülés mindenesetre ezt követően szerdán is folytatódik.

2024. február 28. 20:18 Megosztás Óvatos erősödést láthattunk Ma este 7 óra után nagyon óvatos erősödésnek indult a forint, miután hazánk fizetőeszköze a 394-et is elérte az euróval szemben, másodszorra ma. Jelenleg 393,35 forintot kell adni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés